Komplex The Doors Boutique Apartman sa nachádza v meste Mosonmagyaróvár, hneď vedľa termálnych kúpeľov, v pokojnom, idylickom prostredí na brehu rieky so súkromnou terasou a nádhernou záhradou.

Všetky domy majú spálňu, obývaciu izbu, kuchyňu, kúpeľňu, terasu a vlastnú časť záhrady.

Predmety a nábytok sú vyberané ručne a dokonale vyvažujú luxus s domáckou atmosférou. Je nesporné, že apartmán Doors je pastvou pre oči. Jeho šarm sa prejavuje v starostlivo komponovanom interiéri, kde sa pozornosť venovala detailom, pohári dobrého maďarského vína, dobrej knihe a potom intímnej, romantickej prechádzke po brehu rieky alebo relaxačnom kúpeli vo vírivke.

Apartmány The Doors je rodinný podnik, ktorý víta svojich hostí skutočnou pohostinnosťou, starostlivosťou a pôsobivým prostredím.

Jediný butikový apartmán v meste Mosonmagyaróvár

je tu pre tých, ktorí hľadajú pokoj a starostlivosť, a ponúka prekvapenia a ďalšie zážitky, ktorými príjemne obohatí pobyt svojich hostí. Pôvabne zariadené, podmanivé domčeky so všetkými prvkami domáceho prostredia a pohodlia, ktoré z vášho pobytu tu urobia relaxačný a nezabudnuteľný zážitok. Apartmány Doors sú miestom pokojných stretnutí a rozhovorov. Miesto na oddych, miesto na snívanie. Miesto na načerpanie energie pre telo a dušu, miesto na načerpanie energie v prírode. Jednoducho miesto nad každodennou rutinou!

Názory na nás

Morvai KatalinFacebook
Zobraziť viac
"A Yellow Door-ban igazán élvezhető az élet. Exkluzív, elegáns, elvarázsolóan kedves. A ház is és a ház tulajdonosai is. A reggeli házhoz jön. És, ha kifogynál az ötletből, Karolinnak biztos akad valami tippje. Csak kérlek, vigyázz rá, mintha a sajátod lenne, hogy a következő vendég is élvezhesse. Máris sajnálom, hogy véget ért a szigetközi szabadságunk."
LiliBooking.com
Zobraziť viac
"Ez nem is egy apartman, hanem egy teljes ház, kerttel és kocsi bejáróval! Modern, ízléses, igényesség mindenhol, látszik, hogy semmit sem sajnáltak a maximális minőség és élmény érdekében. Öröm volt körbenézelődni, mindenhol valami kis kedvesség várt (szappan dísz csomagolásban, illatos gyertya, kávé kapszula stb). Tökéletes elhelyezkedés mindenhez közel, egy csendes, barátságos utcában. Karolin rendkívül szimpatikus volt, egy üveg borral várt ránk, és szuper helyi éttermeket ajánlott. Csak azt sajnáljuk, hogy nem tudtunk hosszabban maradni!"
KaterinaBooking.com
Zobraziť viac
"Teljesen kivételes szállás! Meglepődtünk, hogy milyen szép és teljesen felszerelt  volt. A legszebb, amit valaha láttunk. Nem lehetett panasz, csak dicsérni lehet. Tisztaság, kommunikáció a tulajdonossal (folyékonyan beszél angolul), a termálfürdő közelsége. Szívesen jönnénk újra!"
DánielAirBnB
Zobraziť viac
"Csodálatos időnk volt Mosonmagyaróváron, és szerencsénk volt, hogy ilyen csodálatos szállást választottunk. Karolin lakása mesés: szépen kialakított belső terek, elképesztő a részletekre való odafigyelés, a lakás csikorgó tiszta, tágas, minden tökéletesen működik, és imádtuk az aranyos kis teraszt. Karolin csodálatos házigazda volt: gyorsan válaszolt minden kérdésünkre, remek tippeket adott a várossal kapcsolatban, és kedves ajándékkal üdvözölt minket 🙂 Nagyon ajánljuk ezt a házat!"
Sepf-Gyenes AnitaFacebook
Zobraziť viac
"Egy hétvégét töltöttünk a sárga ajtós csoda apartmanban, és őszinte leszek, bármikor be is költöznék ebbe a kis ékszerdobozba. Minden szeglete titkokat rejt, gondos kezek választották ki a szemet gyönyörködtető tapétát, a különleges bútorokat. A házigazdák kedvesek, minden igényünket kielégítették, és ami külön plusz pont részünkről, hogy a gyerekekre is gondolnak. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki igényes, modern házban szeretne pihenni, amit páratlan természeti csodák vesznek körül."
Predošlé
Ďalšie

Köszönjük, hogy minket választott!

Thank you for booking!

Vielen Dank für die Buchung!